Niko Palace Ballroom Bucuresti dispune de 5 saloane in zona Iancului si reprezinta locatia ideala pentru organizarea evenimentelor festive: nunti, botezuri, baluri de absolvire etc.
Saloanele au fost special create si echipate pentru a gazdui evenimente cu adevarat reusite. Toate spatiile dispun de aer conditionat si echipament de ventilatie, dotari si servicii dedicate pentru a oferi un confort maxima in organizarea si personalizarea oricarui tip de petrecere.
Salonul Diamond (capacitate 70-150 de persoane)
Sofisticat, stralucitor si rafinat acest salon te va surprinde prin culoare si eleganta. Vei fi cucerit din primul moment. Diamantul este piatra cea mai ravnita de femei din cele mai vechi timpuri, simbol al perfectiunii, durabilitatii, acesta protejeaza integritatea familiei.
Salonul Crystal (capacitate 70-130 de persoane)
Un spatiu cu adevarat grandios in care veti simti, in fiecare moment, atmosfera unui eveniment spectaculos. Mesajul cristalelor: linisteste-te, detaseaza-te, analizeaza calm situatia si, cu rabdare, ajungi la telul propus!
Salonul Carneol (capacitate 70-150 de persoane)
Lumina, caldura şi atentia deosebita la fiecare detaliu vor completa tabloul unui eveniment special.Carneolul mai este cunoscut si sub numele de piatra bucuriei, un simbol al fortei si frumusetii, al bucuriei, a iubirii pasionale; o piatră a fraternitătii si a intelegerii intre oameni.
Salonul Granata (capacitate 50-70 de persoane)
Va primeste intr-o liniste reconfortanta si o atmosfera de poveste. Paleta de culori aleasa de noi va da o nota eleganta evenimentului dumneavoastra.
Granatul este considerata piatra angajamentului total, a devotamentului, a dragostei si a stabilitătii, deasemenea simbolizează prietenia eterna si încrederea.
Salonul Niko Grande (capacitate 200-450 persoane)
Suntem bucurosi sa putem gazdui peste 650 de persoane in cadrul evenimentelor dumneavoastra!
Avantaje:
- clientul isi poate aduce bautura
- aranjamentul salonului este inclus in pret
- baby room
- hostess
- nu se percepe nici un fel de taxa(sala, dop, ospatari sau bucatari)
- meniurile se pot modifica in functie de bugetul si preferintele clientului
- la meniul de nunta tortul este cadou
