One Life Events Bucuresti

Ultima actualizare: 8 martie 2018 la ora 15:48

One Life Events este alegerea ideala pentru organizarea unui eveniment, avand toate ingredientele necesare pentru a crea un moment special in viata ta.

DETALIUL FACE DIFERENȚA – Salon
– Decorul luxos și atent ales conține mese rotunde masive din lemn și o atmosferă caleidoscopică realizată cu ajutorul efectelor de lumină ambientală în nuanțe care pot fi personalizate în funcție de
preferințele tale! Salonul dispune de o suprafață totală de 462 de mp și o capacitate de 172 de locuri la mese sau 300 de persoane pentru cocktail.

ATÂT DE PERSONAL – RESERVE
– Designul luminos și original art nouveau, amenajarea asimetrică, cu insule atent dispuse, mobilier și decorațiuni diverse și spectaculoase, fac din Reserve un loc primitor, în același timp intim dar și cuprinzător, numai potrivit pentru un eveniment reușit. Spațiul aflat la dispozitia ta are o suprafață totală de 300 mp și o capacitate de 120 locuri la mese, la care se adaugă și un bar plin cu tot ce trebuie și încă ceva în plus.

UN LOC PERFECT PENTRU O ZI URIAȘĂ – CLUB
– Acest spațiu strălucitor este ideal pentru un eveniment mare, mare atât la figurat cât și la propriu. Totul este gândit grandios, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientarea cu lumină și sunet, 200mp de ecrane LED și 11.200W de show. Clubul dispune de o suprafață totală de 1200 de mp și o capacitate de 700 de locuri la mese sau 1800 de persoane pentru petrecere.

ESENȚELE TARI SE ȚIN ÎN SPAȚII MICI – LOUNGE
– Lounge condensează grandoarea și luxul într-un spațiu perfect pentru un eveniment mare cu un număr mic de invitați. Totul este gândit în detaliu, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientare cu lumină și sunet. Pe scurt, un micro-univers superb. Altceva. Lounge-ul dispune de o suprafață totală de 200 de mp și o capacitate de 60 de locuri la mese.


GUST, PETRECERE ȘI CAPRICII
- Salonul este dotat cu o bucătărie proprie care oferă preparate savuroase și meniuri adaptate și personalizate gustului și dorinței tale. Sala de evenimente poate fi configurată conform inspirației tale, incluzând facilități precum un sistem de lumini dinamic și un bar încăpător, ring de dans și scenă pentru muzică.

PACHETELE DE NUNTĂ INCLUD:
- O varietate de meniuri speciale și selecții de băuturi
- testarea meniului înainte de eveniment
- tortul miresei personalizat
- aranjamente florale și setări ale meselor flexibile
- recomandări pentru servicii conexe necesare evenimentului
- spațiu de parcare generos

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image