Palatul Bragadiru

Ultima actualizare: 10 august 2017 la ora 12:42

Palatul Bragadiru este o destinatie pentru evenimente mondene de exceptie situat in inima Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului si numai la 5 minute de Centrul Vechi al capitalei.

Este locul potrivit daca vrei sa organizezi un eveniment intr-o locatie unica si selecta, intr-un cadru festiv si intr-o atmosfera de gala, primitoare si destinsa.

Cu o intrare grandioasa, o sala de evenimente incantatoare si o gradina cu aspect regal, sunt pregatiti pentru a creea ziua perfecta pe care o doriti pentru evenimentul dvs.

Va ofera meniuri variate, optiuni si decoruri la alegere astfel incat totul sa devina o amintire de neuitat in anii ce vor urma.

Atmosfera aristocrata a Palatului Bragadiru este perfecta pentru nuntile care reinvie spectacolul Bucurestiului interbelic, in egala masura insa, amenajarile interioare permit organizarea unei receptii moderne, a unui concert, conferinta, prezentare de produse sau o cina corporativa si de ce nu a unei petreceri de revelion la trecerea dintre ani.

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image