Palatul Brukenthal Avrig

Ultima actualizare: 28 aprilie 2015 la ora 20:55

Palatul Brukenthal din Avrig este locatia perfecta pentru cea importanta zi din viata dvs.

Fotografiati-va in fata fatadei istorice a palatului, aruncati un banut in bazinul fantanii arteziene care sa va indeplineasca o dorinta, sau intampinati-va invitatii cu un pahar de sampanie in splendoarea florilor din gradina olandeza.

Cele 2 saloane permit o amenajare flexibila a spatiului, pentru max. 180 de invitati. In functie de numarul de persoane prezente la eveniment, puteti petrece aici sau in aer liber. Petrecerile private sau corporate se pot organiza intr-un cort cu o capacitate de 300 pax.

Personalul calificat pregateste in bucataria proprie, un meniu festiv pentru nunti sau ofera un bufet rafinat, totul conform dorintelor dvs.


Pentru fotografii profesioniste realizate in interiorul parcului se percepe o taxa de fotografiat in valoare de 100 lei.

Tarife de închiriere:
- Sala festivă: 500 Euro
- Restaurant: 300 Euro
- Cort: 1000 Euro

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image