Pensiunea Balad’oR Pangarati

Ultima actualizare: 25 mai 2016 la ora 14:44

Pensiunea Balad’oR este o locatie de 4 stele, amplasata pe malul lacului Pangarati-Bicaz, intr-o zona propice desfasurarii oricarui tip de eveniment privat sau corporate.

Designul modern al salonului restaurant si amenajarea originala a camerelor asigura o atmosfera confortabila de liniste si intimitate.

Mirii isi pot surprinde invitatii, aducandu-i intr-un loc in care spatiul generos, aerul mereu curat, gradina inflorita, iazul si peisajul de poveste le va crea impresia unei evadari din cotidian.

Am intuit preferintele clientilor nostri iar acum iti oferim ceea ce stim ca este important pentru tine: preparatele naturale. Am pastrat rafinamentul prezentarii, gustul pe care l-ai apreciat si prospetimea bucatelor.

Capacitate restaurant: 200 pax

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image