Pensiunea Georgia Lunguletu

Ultima actualizare: 31 ianuarie 2018 la ora 10:07

Ne-am propus din ziua în care am pus prima carămidă la temelie să realizăm altceva decât cotidianul în business-ul hotelier. Ne-am propus să clădim un loc unde nu trebuie să se simtă nimeni client ci oaspete drag.

Am plecat de la principiul că veşnicia şi frumuseţea lucrului simplu şi fără cale de a fi viciat s-a născut la sat.

Am facut fiecare lucru cu gândul ca omul care ne va trece pragul va simţii ce am simţit noi în fiecare zi, pe parcursul derulării lucrărilor, şi anume bucuria că poti face şi lucruri pe care nu le întâlneşti la tot pasul.

Camerele răcoroase vara şi călduroase iarna datorită tehnologiilor inovatoare de ultimă generaţie pe pompe de caldură, respectă standardul hotelier, fiecare având terasă şi baie proprie, sunt spaţioase şi decorate cu gust. Fiecare cameră are TV, internet wireless, telefon, radio, mobilier din lemn masiv. Fiecare cameră are particularitatea ei fiind decorată într-un stil propriu.

Echipa noastră managerială, permanent pregatită să va ofere servicii ireproşabile vă propune să alegeţi pensiunea Giorgia pentru concedii, calătorii de afaceri, conferinţe sau alte evenimente, şi vă asigură că veţi fi plăcut impresionaţi şi determinaţi să reveniţi cu plăcere.

Restaurantul este dotat modern si deserveste atat clientii pensiunii dar si eventuale evenimente.

Daca doriti sa scapati de aglomeratia orasului ,sa va bucurati de verdeata si frumusetea naturii ,alegeti ne pe noi!

Detinem langa Bucuresti,pe soseaua veche Bucuresti Pitesti,in localitatea Lunguletu,la nici 20 de minute de Bucuresti, o locatie care se intinde pe 10 ha de spatii verzi.

Avem o pensiune cu capacitate 40 -50 locuri de cazare si un restaurant cu trei sali de evenimente de 100,200 si 400 persoane ca si capacitate,total independente .

Salile de evenimente sunt concepute intr un stil unicat,cu tavane ce imita cerul si padurea .Nu sunt stil hale ,ci parte a unui restaurant modern si cochet. Avem si doua terase deschise ,cu capacitate separata de restauran, de 80 de locuri plus toata curtea la dispozitia dvs ,posibilitate de ceremonie religioasa in aer liber ,locuri de parcare pazite.

Majoritatea produselor ce alcatuiesc meniul sunt din ferma propriie,inclusiv pestele si prajiturile de casa

Atat meniul cat si bauturile ,precum si toate aspectele ce tin de reusita evanimentului , va fi o munca de echipa si ne vom plia cerintelor si dorintelor dvs. fiindca, la urma urmei, este un eveniment unic in viata unui om. Ne incadram in bugetul dvs.

Ne puteti gasi la www.pensiuneageorgia.eu si pe FB Pensiunea Georgia. Aici veti putea sa va faceti o ideea generala despre locatia noastra si impresiile clientilor.

De asemenea va putem asigura, contra cost, formatie de muzica,formatia acopera toate genurile muzicale, DJ ,aranjamete speciale, gheata carbonica, etc.

Capacitate: 70 pax cazare si doua sali de evenimente de 200 si de 400 persoane

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image