Pensiunea Margo Bacau

Ultima actualizare: 28 ianuarie 2016 la ora 9:52

Asezata in mijlocul unei livezi de pomi fructiferi, intr-o zona linistita a orasului Bacau, Pensiunea Margo si-a deschis porţile pentru oaspetii sai in anul 2012.

Cei ce doresc sa petreaca cele mai importante momente din viata intr-un loc al rafinamentului si al bunului gust sunt invitati sa ne contacteze.

Fiind o locatie noua, suntem liberi in ceea ce priveste programarile pentru evenimente (nunti, botezuri etc). Va punem la dispozitie spatii elegante si pline de stil.

Restaurantul are o capacitate de 90 de locuri.Terasa este cea de a doua sala potrivita pentru evenimente, cu capacitatea de 170 de locuri si ringul de dans de 70 mp. Este inchisa si antifonata cu geam termopan si de asemenea, dotata cu aer conditionat.

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image