Phoenicia Grand Hotel Bucuresti

Ultima actualizare: 2 decembrie 2015 la ora 11:03

Phoenicia Grand Hotel Bucuresti este ceea ce cautati deoarece echipa noastra tanara si dinamica va va consilia si sprijini pe tot parcursul evenimentului planificand pana la cel mai mic detaliu succesul acestuia, oferindu-va servicii complete si profesionalism.

Pentru ca aici puteti lasa la intrare toate grijile si cotidianul material si sa patrundeti intr-un spatiu primitor cu iz oriental, unde diversitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort si locatiile variate sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa reveniti sau sa ramaneti la noi.

Pentru ca avem un adanc respect pentru ospitalitate, pentru ca pretuim oamenii, pentru ca cinstim arta culinara. Pentru acestea si pentru multe altele, va rugam, dragi oaspeti, veniti si lasati-va sedusi de aroma Phoeniciana!

Capacitate:
– Colosseum: 200 pax (divizare pe 2 saloane)
– Mezanin: 230 pax
– Kadisha: 130 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image