Presidential Ballroom

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 12:21

Presidential Ballroom se defineste prin eleganta si profesionalism, somptuozitate si stil. Experienta acumulata in peste cinci ani de activitate, cat si prestigiul dobandit in industria in care activeaza, ii pozitioneaza ca unul dintre cele mai renumite centre de evenimente din Bucuresti.

Suprafata totala de 2.500 mp impartita in cinci saloane cu o capacitate de la 50 pana la 400 de persoane (locuri la mese) si de la 180 pana la 700 de persoane (locuri in picioare), prevazuta cu parcare privata si spatiu ultrafunctional contureaza imaginea locatiei ideale pentru organizarea unei game largi de evenimente de tipul: de familie, corporatiste sau sociale.

Mai mult decat atat, arhitectura si finisajele distincte, festinul culinar cat si talentul si dedicarea personalului reprezinta elementele cheie necesare realizarii unui eveniment distinct.

Lounge Room Pipera – spatiul de primire de 150 mp, versatil si elegant, confera o nota distinsa saloanelor pe care le deserveste. Este locul ideal pentru organizarea evenimentelor restranse intr-o atmosfera intima si calda.

Salon Glamour – indiferent de ocazie, ofera o gama de servicii complete si personalizate menite sa transforme un simplu eveniment intr-unul memorabil. Salonul ofera o ambianta calda, rafinata si eleganta potrivita oricarui tip de evenimente, avand o suprafata totala de 260 mp, cu o capacitate de la 100 la 160 locuri la mese si 250 de locuri in picioare.

Salon Royal – cu o suprafata totala de 550 mp si o capacitate de la 150 la 400 de locuri la mese si 700 locuri in picioare este special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si totodata de clasa, oferind o experienta de neuitat.

Lounge Room 1 Militari – cele doua lounge-uri cu o suprafata de 150 mp fiecare, confera o nota de eleganta celor trei saloane deservite. Primirea invitatilor se poate realiza intr-o atmosfera eleganta, intima si calda.

Lounge Room 2 Militari

Salon Elegance  – este cel mai nou salon Presidential Ballroom, inaugurat in aprilie 2012, cu o suprafata de 420 mp, un decor rafinat si o capacitate de la 140 pana la 270 de persoane, fiind cadrul potrivit oricarui tip de evenimente. Designul exceptional completat de facilitatile si serviciile oferite contribuie la unicitatea momentului organizat.

Salon Luxury – cu o capacitate cuprinsa intre 100 si 160 de persoane, avand 240 mp este locatia in care stilul, luxul si rafinamentul se imbina armonios. Cadrul impecabil, personalul de exceptie si serviciile de cea mai buna calitate, sunt ingredientele care contribuie la organizarea unui eveniment social, corporatist sau familial de exceptie.

Salon Style – avand o suprafata de 200 mp, cu un design modern si o capacitate cuprinsa intre 50 si 100 de persoane este ideal pentru evenimente mai restranse, dar distinse. De la modern la clasic, de la social la coporatist, stilul salonului este adecvat oricarui gen de eveniment.


Servicii impecabile oferite de o echipa de profesionisti!
Fie ca este vorba de evenimente de familie, sociale sau corporatiste, suntem convinsi ca experienta noastra in domeniu, serviciile de cea mai buna calitate si locatiile elegante puse la dispozitie, transforma un simplu moment intr-unul memorabil, cu un impact de durata.

Evenimente corporatiste
Renumele dobandit la nivel national, transforma Presidential Ballroom intr-un punct de reper pentru mediul de afaceri, locul ideal pentru conferinte, intalniri, seminarii, traininguri, lansari de produse, expozitii, congrese si conventii. Facilitatile de ultima generatie, spatiile flexibile si atentia acordata fiecarui detaliu sunt menite sa creeze un cadru care sa confere momentului succesul scontat.

Evenimente sociale
La Presidential Ballroom reuniunile, galele de caritate, evenimentele mondene si petrecerile se fac remarcate prin eleganta, rafinament si unicitate. Invitatii sunt rasfatati cu experiente culinare memorabile, servicii de calitate si activitati personalizate. Nu oferim doar o locatie luxoasa si selecta, ci o intreaga gama de servicii menite sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.

Evenimente familiare
Presidential Ballroom transforma clipele importante din viata clientilor in momente de neuitat, prin atentia acordata fiecarui detaliu si prin experienta echipei de profesionisti. Nunti, botezuri, ceremonii, aniversari, toate evenimentele de familie organizate la Presidential Ballroom se remarca prin stil si eleganta, iar membrii echipei se asigura ca visele si dorintele clientilor sa devina realitate.

Servicii aditionale (la cerere)
Suita de servicii oferite de Presidential Ballroom cuprinde: aranjamente florale (mese si prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri (marturii sau cadouri personalizate pentru participantii la seminarii, conferinte etc.), invitatii, meniuri, cartonase personalizate, bar de fructe, cascada de ciocolata, sculpturi in gheata, agenti de paza, hostess, servicii foto si video, lumini, sonorizare, traducere simultana, consiliere de specialitate etc.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image