Quattro Stagioni Events

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 10:37

Aflat in parcul Herestrau, o oaza de liniste si relaxare in decorul metropolitan al capitalei, Quattro Stagioni Events va invita sa experimentati, impreuna cu cei apropiati, atmosfera intima, refugiu al elegantei clasice dar si al modernului sofisticat pe care il asociaza unui mediu family-friendly si relaxant.

Cele 120 de locuri puse la dispozitia dumneavoastra constituie un spatiu flexibil, potrivit atat unor evenimente mondene, intalniri de afaceri, dar si nuntilor, botezurilor sau diverselor reuniuni cu cei apropiati.


Pentru orice intrebare legata de organizarea unui eveniment memorabil in cadrul restaurantului Quattro Stagioni Events va stam la dispozitie si va rugam sa ne contactati.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image