Quattro Stagioni Il Palazzo

Ultima actualizare: 10 august 2017 la ora 13:14

Important reper istoric situat in partea de nord-vest a Capitalei, la doar 15 km de centru, Palatul Mogosoaia este inaltat in secolul XVIII-lea de catre marele Domnitor Constantin Brancoveanu.

Domeniul se intinde pana la malul lacului cu acelasi nume (primit de la vaduva boierului Mogos), iar in gradina de 17,7 ha oricine se poate rataci prin linistea marii de verdeata.

Considerat veritabila bijuterie arhitecturala ce individualizeaza si desavarseste stilul brancovenesc, Palatul Mogosoaia a fost si ramane un complex architectonic emblematic pentru aristocratia romaneasca a ultimelor trei secole.

Langa Turnul Portii, in afara zidurilor ce inchid curtea Palatului, se inalta cu maiestuozitate biserica ce poarta hramul Sf. Gheorghe – astfel ceremoniile in jurul carora se cladeste evenimentul dumneavoastra se pot organiza chiar aici, intr-o autentica traditie crestina.

Astfel, boieri dumneavoastra, fie ca purtati pe chipuri primul zambet de cand impartiti acelasi nume, fie ca veti deslusi taina botezului si pastra apoi toata viata suvita de par a noului membru al familiei, ori veti dori sa impartasiti oaspetilor bucuria unei lansari sau a unei aniversari de firma, fiecare eveniment desfasurat aici.

Salonul Domnita Balasa
Il Palazzo va pune la dispozitie incinta Palatului Mogosoaia, o locatie de anvergura: Salonul Domnita Balasa, cu o capacitate de peste 120 de locuri pe scaune.

In imediata apropiere, stau la dispozitia invitatilor dumneavoastra 50 de locuri de parcare. Spatiul vast, cu un design somptuos in stil neoclasic, se preteaza oricarui fel de eveniment, in familie sau corporate: nunta, botez, conferinta, lansare de produs, coffee break, lunch, brunch etc.

Restaurant Principele Bibescu
Fie ca doriti sa va uniti destinele si sa impartiti acelasi nume, fie ca vreti a deslusi taina botezului ori poate doriti sa impartasiti oaspetilor bucuria unei lansari sau a unei aniversari de firma, iata, va oferim locatia potrivita pentru oamenii potriviti: amplasat in curtea interioara a Palatului Mogosoaia, cu un decor rafinat si o bucatarie impecabila, restaurantul ofera cel mai inalt nivel de ospitalitate a serviciilor intr-o capacitate maxima de 130 de locuri, cu acces nestanjenit la o terasa generoasa ce poate acomoda pana la 150 de persoane.

Incarcat cu istorie este o locatie sobra si aristocratica, inconjurata discret de farmecul parcului englezesc cu acces imediat catre palat, lac si padure.

Sala de conferinte Marin Preda
Este capabila de a face fata oricarei exigente, fiind locatia perfecta pentru orice eveniment privat sau corporate, intim, cu dimensiuni reduse, dar corespunzator unor pretentii ridicate.

Cu o capacitate de 40 de persoane la interior, dispunand de toata logistica necesara, situata la nivelul superior al complexului Mogosoaia (acolo unde a trait si creat in ultimii sai ani marele scriitor roman contemporan), sala de conferinte “Marin Preda” include si o vasta terasa cu cerdac ce poate oferi unui numar de pana la 90 de persoane o frumoasa priveliste de la inaltime asupra intregului domeniu brancovenesc.

Pavilionul modular de ceremonii Nicole Darvari
Daca visati la o nunta aristocrata dar si la una traditionala in mijlocul naturii, cu siguranta acesta este locul potrivit pentru ca visul dumneavoastra sa devina realitate intr-o ambianta selecta.

Amplasat pe pajistea nordica strajuita de falnici copaci seculari a domeniului Mogosoaia, elegantul pavilion modular ce poarta numele domnitei Nicole Darvari poate acomoda, in functie de configuratie, de la 140 la 300 de persoane.

Pavilionul de ceremonii Martha Bibescu
Este amplasat intre vechea ghetarie a Domeniului si impozantul palat Brancovenesc, cu deschidere catre lacul Mogosoaia, elegantul pavilion poarta numele Marthei Bibescu marcanta figura istorica ce a avut o importanta decisiva in pastrarea arhitecturii originale a intregului domeniu.

Acesta poate acomoda, in functie de configuratie, de la 140 la 220 de persoane


Avantaje:

- decoratiunile salii din partea casei
- clientul isi poate aduce bautura de acasa
- pentru meniurile de nunta sampania este oferita din partea casei
- se pot oficia slujbe de nunta sau botez la biserica din incinta Palatului
- se poate facilita inchirierea unei camere la hotel in incinta Palatului Mogosoaia
- acces la terasa
- meniuri flexibile – se pot modifica in functie de bugetul si preferintele clientului
- program de vizionare a salii non-stop
- degustare gratuita meniu pentru 2 persoane
- se ofera consultanta gratuita pentru organizarea evenimentului
- nu se percepe taxa de inchiriere
- nu se percepe taxa de dop
- meniuri corporate cu preturi cuprinse intre 15 – 50 euro
- va putem pune la dispozitie o gama larga de servicii suplimentare: live band, DJ, foto-video, aranjamente sala, fantana ciocolata, hostess, show de dans, animatori, etc

Va incurajam pe aceasta cale sa luati legatura pentru orice informatii suplimentare cu personalul nostru dedicat si sa solicitati cu incredere toate detaliile privind organizarea, dotarile sau oferta variata de meniuri pe care v-o putem pune la dispozitie.

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image