Redal Events Sibiu

Ultima actualizare: 1 martie 2018 la ora 14:34

Fiecare drum are un inceput. Redal Events este rezultatul colaborarii dintre Redal cu cei mai buni experti din domeniu.

Am dat importanta cuvenita celui mai mic detaliu si am invatat de la fiecare eveniment in parte, urmand ca ulterior, incepand cu septembrie 2013 sa fiti invitati pentru a petrece clipe unice la unul dintre cele mai spectaculoase saloane de evenimente din Sibiu.

Ca firma cu experienta in event planning am intalnit oameni extraordinari, cu nevoi diferite si am invatat pe parcursul anilor sa respectam clientii prin munca noastra.

Am colaborat de-a lungul timpului cu multe locatii pentru evenimente iar acum vom pune in aplicare, impreuna cu voi, tot ceea ce a fost mai bun de la fiecare eveniment organizat de catre noi, pentru ca dumneavoastra sa aveti un eveniment lipsit de griji.

Sala noastra se poate colora practic in orice fel de culoare,de la lumina clasica pana la cele mai la moda culori: roz, albastru marin etc. Pentru cei mici avem pregatit un loc de joaca dotat dupa cerintele in materie. Locul de joaca se afla in cadrul salonului, copii putand fi astfel usor supravegheati.

Sala este modulara! Putem gazdui evenimente incepand de la 80 de persoana pana la 280 de persoane, pentru aceasta am format o echipa perfectionista care sa fie atenta la toate detaliile si carea sa puna la punct orice aspect al evenimentului pe care il organizati.

Designul interior creeaza o atmosfera extraordinara si aduce un plus oricarui eveniment.


- capacitatea salii pentru un eveniment cu ring de dans generos si loc pentru formatie: pana la 280 persoane

- parcare proprie: 150 masini
- loc de joaca pentru copii in incinta locatiei
- vitrina speciala de prezentare pentru candy bar
- terasa acoperita
- sistem de climatizare si ventilatie modern

BONUS: indiferent de evenimentul organizat beneficiati de aranjarea salii cu huse de scaune moderne, oglinzi masa décor, servetele si inele de servetele, numar masa, stativ intrare,meniu pentru masa(mai putin aranjamentul floral).

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image