Restaurant Alba Ballroom

Ultima actualizare: 28 aprilie 2015 la ora 22:13

Finetea, rafinamentul si luxul s-au intalnit aici, la Alba Mall Ballroom, pentru a oferi clientilor adevaratul gust al calitatii supreme.

Sala de evenimente, poate fi sala ideala pentru nunta, botez, sala pentru banchet sau aniversari, la fel cum poate fi sala pentru conferinte si diverse prezentari sau una dintre cele mai sofisticate locatii pentru evenimente de firma.

Cu o capacitate de 300 persoane cu posibilitate de extindere pana la 350, ofera ambianta unui eveniment pe care invitatii dvs. nu il vor uita niciodata. Interiorul elegant si rafinat, designul interior modern te indeamna la relaxare si la bucuria de a trai.

Pentru ca totul sa fie perfect, acustica salii este deosebita, iar sistemul de sonorizare este cel mai performant. Sistemul de jocuri de lumini vine in completarea sistemului de sonorizare pentru a creea o ambianta perfecta.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image