Restaurant Amvrosia Pipera

Ultima actualizare: 20 octombrie 2015 la ora 10:19

Restaurant Amvrosia este o locatie din Pipera care si-a deschis portile pentru cei ce vor intr-adevar sa resimta un strop din Elixirul tineretii zeilor din Antica Elada, avand solutia completa si ideala pentru o seara de neuitat.

Va punem la dispozitie o echipa de specialisti, o bucatarie cu dotari profesionale si cele mai importante elemente necesare desfasurarii unui eveniment de familie.

Avem cea mai greceasca mancare din Bucuresti, gatita de o grecoaica autentica din Eipiros. Daca doriti ca nunta dvs. sa intruneasca toate elementele unei petreceri memorabile, Amvrosia reprezinta tot ceea ce inseamna eleganta si clasa.

Decoratiunile, ambianta, panorama superba asupra lacului, servirea si implicarea sunt cateva din atuurile ce contribuie la succesul nostru.

Capacitate: 120 pax


Facilitati:
- camera pentru bebelus
- posibilitate amenajare loc de joaca
- terasa pe malul lacului
- bar exterior
- preparate autentice grecesti
- bauturi specifice
- meniuri internationale
- meniuri cu specific grecesc

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image