Restaurant Aurora Mamaia

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 11:22

Restaurant Aurora Mamaia vine in intampinarea celor care sarbatoresc un eveniment important. Cu o capacitate de 600 de locuri este locatia ideala pentru o nunta de vis, un botez reusit, o petrecere corporate, o receptie sau o aniversare intre prieteni.

Suprafata generoasa a restaurantului si ringul de dans aerisit ne permit organizarea de evenimente ample, evitand aglomeratia si disconfortul invitatilor.

Restaurantul este echipat cu un sistem eficient de climatizare, patru plasme si un sistem de sonorizare performant.

Meniurile festive sunt concepute de un maestru bucatar si sunt formate din mancaruri traditionale, dar si din preparate sofisticate.

Echipa noastra de profesionisti in organizarea evenimentelor transforma visele dvs. in realitate, tot ce aveti de facut este sa va bucurati de magia momentului!

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image