Restaurant Beijing Bucuresti

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 11:37

Restaurant Beijing este o locatie din Bucuresti care si-a redeschis portile pentru pasionatii de mancare chinezeasca, preparata de maestrul bucatar Wang Ruizhou. Are intrarea flancata de 2 lei, fiind situat intr-o cladire cu 2 etaje.

Atmosfera este primitoare, prietenoasa, iar muzica creeaza un ambient relaxant, chinezesc. Pentru evenimente nunti, botezuri, mese festive, majorate, salonul restaurantului poate gazdui pana la 180 de invitati, intr-un cadru oriental.

Printre specialitatile oferite se numara vita pe plita incinsa, rata cu 3 arome, puiul cu ciuperci, urechea lemnului, carne de oaie cu praz, peste in sos picant, broccoli cu usturoi, carne de vita iute si aromata.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image