Restaurant Bulevard Bucuresti

Ultima actualizare: 27 decembrie 2017 la ora 13:46

Sunteti in cautarea unei locatii pentru un eveniment? Ne ridicam la asteptarile tale cu un local modern si rustic in acelasi timp, cu un salon bine compartimentat de pana 250 de locuri dar si cu meniuri speciale dedicate evenimentului tau.

Serviciile sunt realizate cu mult profesionalism si daruire, fiind dedicate tuturor celor care doresc sa ofere familiei, prietenilor sau angajatilor o experienta de neuitat intr-un cadru intim, spatios si elegant.

Echipa localului nostru va poate oferi o gama variata de servicii si facilitati profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: corporate, nunti, botezuri, parastase, zile de nastere, onomastice si multe altele.

Punem la dispozitie meniuri speciale pentru orice tip de eveniment pe care doriti sa il organizati. De asemenea, impreuna cu echipa noastra va puteti personaliza propriul meniu.


Prin urmare, organizam nunta dvs. intr-un mod profesionist, asigurandu-ne de proiectare, felurile de mancare, meniu, curatenie si de alte specificatii ale clientului nostru. Privind decoratiunile, suntem bine ghidati cu cele mai moderne dar si elegante aspecte ale domeniului si va oferim pe deplin ideile si atentia noastra.

Avantajele restaurantului nostru in organizarea de nunti
- spatiu modern si traditional in acelasi timp spatios, pentru 250 de persoane
- personal atent si amabil
- organizare de nunti include echipamente moderne pentru partea de divertisment a programului;
- o gama variata de optiuni culinare, meniul nostru fiind unul atat traditional romanesc cat si international
- aspectul si decoratiunile restaurantului pot fi adaptate in functie de cerintele si nevoile dvs.
- daca este nevoie va putem ajuta pentru aranjarea florilor, altor decoratiuni sau al formatiei.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image