Restaurant Caru cu Bere Bucuresti

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 11:13

Restaurant Caru cu Bere este o locatie din centrul Bucurestiului pentru nunti, botezuri, cumetrii, chefuri, insufletite de muzici vechi sau noi cu dantuitori de pe la noi si de peste mari si tari.

Un loc mai vesel si mai plin de viata nici ca vei mai gasi!

Traditia povesteste ca inca din vremurile in care vestitul Mos Ghita intampina el insusi oaspetii cu nelipsitu-i felinar, cei care ne calcau pragul, mai ca nu voiau sa plece.

Asta, dragii mei, pentru ca la noi hangitele si hangii robotesc intr-una ca tu sa te simti aidoma unui rege. Intr-un cuvant, de fiecare data cand ai prilej de veselie si petrecere nu zabovi, pofteste la Caru cu Bere!

Legenda spune ca nuntile facute la noi, ar tine ca in povesti, 3 zile si trei nopti! N-o fi chiar asa, insa negresit veti trai o noapte pe care n-o sa o uitati toata viata.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image