Restaurant Casa Doina Bucuresti

Ultima actualizare: 3 august 2017 la ora 9:24

Restaurant Casa Doina din Bucuresti este o constructie autentica romaneasca, din secolul al XVIII-lea, renovata si restaurata in intregime, unde clientul intalneste arta culinara intr-un ambient deosebit cu servicii de calitate.

Pune la dispozitie un restaurant de lux, dotat cu aer conditionat, o crama cu muzica traditionala live, un cocktail bar si o gradina de iarna incalzita. De primavara pana toamna, clientii se pot bucura si de o gradina pitoreasca in inima verde a capitalei.

Casa Doina este locatia ideala pentru celebrarea momentelor speciale din viata dumneavoastra.

Atmosfera irezistibila, rafinamentul preparatelor si serviciile ireprosabile alcatuiesc reteta de succes ce face ca nunta, botezul sau cununia dvs. sa devina unul de exceptie.

Alegeti  Casa Doina si fara indoiala, din momentul in care ati trecut pragul casei noastre veti trai clipe de neuitat.


Locatii nunta disponibile

- Restaurantul detine 5 locatii care pot gazdui cel mai important eveniment din viata dumneavoastra. Puteti organiza o nunta de neuitat fie intr-unul dintre saloanele noastre elegante, fie in aer liber, inconjurati de flori, la umbra arborilor seculari care strajuiesc gradinile.

- Salonul Romanesc, este o locatie ideala daca va doriti o nunta restransa. Salonul terasa Ion Mincu esteo locatie potrivita pentru un eveniment grandios.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image