Restaurant Casa Pustnicu Branesti

Ultima actualizare: 3 septembrie 2015 la ora 10:18

Restaurant Casa Pustnicu Branesti este o locatie din apropierea Bucurestiului cu un peisaj mirific, lipsit de vacarmul si aglomeratia capitalei.

Eleganta si rafinamentul interioarelor complexului vin in completarea tabloului zugravit, oferind astfel o atmofera calda si relaxanta pentru realizarea evenimentelor de familie: nunta, botez, cununie sau a celor private.

Prospetimea si gustul desavarsit al specialitatilor gastronomice preparate de maestrii nostri bucatari intregesc imaginea la superlativ a acestui loc.

Peisajul de basm ce ne inconjoara, gustul de neegalat al bucatelor noastre, atmofera placuta si intima precum si servirea ireprosabila va vor face cu siguranta sa reveniti

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image