Restaurant Cataleya Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 10:26

Restaurant Cataleya a fost creat pentru a raspunde unei nevoi insistente a omului contemporan. Valorile culinare traditionale si moderne se contopesc si capata puterea de a aduce liniste, pace si comfort in mijlocul zgomotului urban.

Chiar si pentru cateva ceasuri, o sedere la noi, intr-o atmosfera linistita si placuta, in mirosurile imbietoare ale preparatelor facute ca la mama acasa, are darul de a face dintr-un vizitator grabit un om care isi regaseste linistea si placerea de a savura preparate speciale singur sau impreuna cu prietenii sau familia.

Restaurantul nostru este locatia perfecta pentru organizarea nunti sau altor petreceri private. Dispunem de doua sali: sala „Intim” cu o capacitate de 80 de locuri si sala „Cataleya” cu o capacitate de 150 de persoane. Ambele sali sunt renovate de curand dispunand de instalatie de aer conditionat, jocuri de lumini, sonorizare, etc.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image