Restaurant Cernica

Ultima actualizare: 3 iunie 2016 la ora 17:57

Restaurant Cernica este o locatie premium amplasata in mijlocul naturii, la marginea padurii si a lacului Cernica intr-un cadru unic.

Va asteptam cu drag sa organizati evenimente private si corporate, atat in cele doua saloane pe care le detinem, cat si in aer liber, avand vedere spre spatiul verde, superb amenajat.

Ballroom-ul dispune de climatizare, candelabre cu aur si cristale Swarovski, scaune din piele, mocheta, mese a cate 10 locuri fiecare, leduri in diverse culori, toate acestea fiind atributele care indeplinesc cele mai inalte standarde.

Pentru a va oferi un design deosebit de la intrare pana la ringul de dans, ne inspiram de la evenimente planificate in Londra, Atena si New York.

Ospitalitatea personalului, servirea ireprosabila alaturi de atmosfera caracteristica, creeaza toate conditiile necesare pentru a avea o nunta de poveste.

In zilele de weekend pontonul, poate fi amenajat pentru organizarea unei cununii romantice cu o vedere deosebita asupra lacului.

Capacitate:
– salon rustic: 130 pax
– salon modern: 200 pax
– terasa ponton: 70 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image