Restaurant Dines Bucuresti

Ultima actualizare: 3 ianuarie 2018 la ora 10:04

Restaurantul Dines este situat in Parcul Carol, din Bucuresti, langa Arenele Romane, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata. Face parte din grupul de firme DINES, cu traditie in industria alimentara.

Locatia dispune de doua saloane, de 120 si 50 locuri, de terasa si foisor, precum si de spatiu exterior de joaca, special amenajat pentru copii.

Va putem oferi consiliere privind organizarea la standarde inalte a oricarui eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri pentru copii, onomastici, Balul Bobocilor, petreceri private, parastase, banchete de absolvire, karaoke party, petrecerea burlacilor / burlacitelor, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion.

Dispune de:
– izolare fonica
– aer conditionat
– climatizare
– sistem de sonorizare
– videoproiector
– ecran de proiectie
– acces gratuit la internet prin wireless.

Este dotat cu o bucatarie moderna, in conformitate cu normele UE. Echipa Dines este formata din personal calificat, cu experienta, instruit sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte.

Tel rezervari: 021 336 24 74; 0723 634 741
Sef unitate: Predescu Costi – 0727 968 325
Sef unitate: Carp Victor – 0724 388 040
Manager restaurant: Florea Valentin – 0724540839


Gratuit va punem la dispozitie accesorii de decor:
- fete de mese
- sfesnice si fructiere argintate
- aranjamente florale pe mese

Va putem oferi: fantana de ciocolata cu fructe asortate la pretul de 12 lei/pers.

Pentru entertainment va recomandam: Formatia Quattro Muzzic (muzica usoara si de petrecere); D.J. (jocuri lumini, sunet profesional, fum)

Pentru miri, gratuit o noapte la Hotel Les Jardins Carol cu mic dejun inclus (oferta valabila la peste 80 invitati). Pentru confortul invitatilor dumneavoastra, va oferim, la preturi negociabile, cazare in acelasi hotel.

*Prezenta oferta se poate personaliza in functie de dorintele si bugetul dumneavoastra.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image