Restaurant Dov Timisoara

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 15:10

Avand o activitate in domeniul decoratiunilor pentru nunti si evenimente de peste zece ani, cunoscand nevoile mirilor si incercand sa-i intelegem, am reusit sa ne mentinem pe piata nuntilor din Timisoara si an de an sa facem fericite atatea cupluri.

Am inceput activitatea cu decoratiuni florale dupa care am inteles ca o nunta reusita are nevoie si de un decor reusit si deosebit.

Vazand ca ceea ce iese din mainile noastre aduc bucurie atator cupluri am decis sa mergem mai departe si sa le oferim sansa de a beneficia de servicii complete din partea noastra si astfel am decis sa deschidem un restaurant pentru evenimente.

Locatia Dov este singura ta oprire pentru tot ceea ce ai nevoie in organizarea unei petreceri de familie sau corporat.

Iti stam la dispozitie cu o gama variata in materie de decoratiuni, aranjamente florale, cateva idei, o farama de inspiratie si toate acestea, pentru a avea cel mai reusit moment, la care ai visat nu de multe ori.
Impreuna putem crea o nunta pe stilul, imaginatia si bugetul tau, astfel incat sa ai parte de o zi frumoasa.


Capacitate: 300 pax.
Facilitati:
- salon primitor
- mese rotunde
- ring de dans, climatizat, fara stalpi si  fara nici un fel de obstacol, intr-o zona linistita ferita de nebunia si agitatia orasului
- parcare privata
- curte proprie (va punem la dispozitie preparate din bucataria romaneasca si internationala)

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image