Restaurant Elena Bucuresti

Ultima actualizare: 25 decembrie 2017 la ora 10:27

Restaurant Elena este o locație deosebită cu elemente tradiționale românești, un spațiu cu o atmosferă primitoare, în care puteți organiza diverse evenimente.

Incercati o calatorie gastronomica in timp ce va rasfatati cu bucate traditionale. Descoperiti semnatura noastra si experimentati o explozie de arome, care vă va atinge cu siguranta gusturile.

Bucurati-va de preparate clasice,unice si originale in timp ce acompaniati masa cu un pahar sau mai multe de pe lista noastra de bauturi. O oaza urbana in aglomeratul Bucuresti. Acesta este un loc de intalnire la moda ca sa fii impreuna sau pur si simplu pentru a te conecta cu altii.

Localul beneficieaza de o terasa generoasa (100 locuri) amenajata cu o fantana tip cascada , sistem de racire cu vapori si multa verdeata + salon (65 locuri) unde se organizeaza evenimente la cerere. De asemenea, salonul beneficiaza de aer conditionat si instalatie de fum.

O optiune pentru cei ce prefera rafinamentul intr-un mediu elegant si confortabil.

Experimentati diferenta…

Descoperiti Restaurant Elena: o iesire urbana sau una in aer liber intr-o oaza de verdeata.


Va oferim o gama larga de preparate delicioase, pregatite dupa retete originale unde va asteptam sa petreceti cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra, intr-un decor autentic,si niciodata nu vom uita ca parerea fiecarui client este cea mai buna reclama.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image