Restaurant Est Bucuresti

Ultima actualizare: 27 decembrie 2017 la ora 14:04

Este o constructie noua, eleganta, cu specific romanesc si international ce dispune de 3 saloane moderne.

Se pot organiza evenimente de diverse mărimi, în funcție de necesitățile clientului: nunti, botezuri, cununii, aniversari.

In retetele propuse de noi se regasesc obisnuintele culinare zilnice – mancaruri de casa si bucataria romaneasca, precum si preparate noi, inspirate din bucataria internationala.

Capacitate: 250 pax


Servicii:
- servicii complete catering
- consultanta privind cromatica salii
- alegerea meniului

Pentru o colaborare cat mai eficienta, restaurantul nu impune un numar de persoane pentru organizarea evenimentelor sau petrecerilor de orice fel si nu percepe nici o alta taxa cum ar fi: chirie, taxa de dop sau taxa de parcare.

Aranjamentul standard al salii (huse scaune, fete de masa si naproane, aranjament central pentru mese) este inclus in meniul de nunta si botez si cuprinde o paleta cromatica bogata.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image