Restaurant Excellence Bucuresti

Ultima actualizare: 29 decembrie 2017 la ora 10:24

Din primul moment în care vii la noi, echipa noastră de profesioniști cu experiență se asigură că evenimentul tău la Excellence va fi memorabil.

Prioritatea noastră este ca fiecare dintre cei care iau parte la evenimentele organizate în saloanele noastre să fie încântați, plăcut surprinși și să își dorească să revină de câte ori vor mai avea ocazia.

Noi avem grijă de fiecare detaliu de la decorarea salonului, la meniuri și băuturi, îți oferim recomandări și sfaturi, pentru a face cele mai bune alegeri pentru petrecerea ta. Din primul moment în care ne vom cunoaște, îți vom deveni nu doar parteneri, dar și prieteni de încredere pentru ca, în final, tu și invitații tăi să aveți parte de momente unice.

Saloanele noastre sunt cea mai bună opțiune pentru aproape orice fel de eveniment ai în plan. Ai nevoie de o locație perfectă pentru petrecerea de nuntă? Vrei să organizezi o recepție pentru colaboratori? Se apropie petrecerea de botez a bebelușului?

Salon Imperial
Destinaţia perfectă pentru momentele unice din viaţa ta. Îmbinând elementele clasice cu detaliile sofisticate este conceput special pentru nunţi, dar şi pentru petreceri private, evenimente corporate, conferinţe, lansări şi alte ocazii speciale.

Ambianţa plăcută a salonului este creată de elementele rafinate de decor şi tonurile calde de crem care pot complimenta armonios nuanţele predominante ale evenimentului sau decoraţiunile pe care le alegi. Oferă un ring de dans amplu şi un sistem de iluminat special.

Capacitate: 100-150 de persoane

Salon Cosmopolitan
Destinaţia perfectă pentru cei care îşi doresc să trăiască cele mai frumoase evenimente din viaţa lor, alături de cele mai apropiate persoane.

Atmosfera intimă şi elegantă a Salonului Cosmopolitan face ca acesta să fie opţiunea ideală pentru o nuntă restrânsă, botez, o petrecere privată şi alte ocazii speciale.

Tonurile calde de crem şi liniile de decor fine şi moderne dau acea notă de eleganță care se impune oricărui eveniment special.

Capacitate: 40-70 de persoane

Salonul Metropolitan
Locul în care te vei simţi ca acasă, alături de invitaţii tăi. Pentru momentele importante din viaţa ta ce merită sărbătorite, aniversări, pentru o petrecere restrânsă sau o reuniune de familie, te aşteptăm în atmosfera relaxantă şi îmbietoare a salonului Metropolitan.

Intim şi cochet, salonul are toate acele facilităţi necesare pentru o petrecere reuşită.

Capacitate: 30 – 40 de persoane


Dacă vrei să afli mai multe despre unele dintre cele mai elegante saloane situate foarte aproape de inima Bucureștiului sau vrei să programezi o întâlnire cu echipa noastră, nu ezita să ne contactezi chiar acum: Contact: 0723.888.822 || strada Petre Ispirescu 110-112 || Facebook.com/RestaurantExcellence

Rămâneți în contact permanent cu noi! Nu ezitați să ne transmiteți pe email sau telefonic părerile și recomandările dumneavoastră. Vă mulțumim!

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image