Restaurant Friends House Bucuresti

Ultima actualizare: 30 decembrie 2017 la ora 11:04

Restaurantul Friends House este destinat organizarii oricarui eveniment important din viata dumneavoastra punandu-va la dispozitie un salon spatios intr-o ambianta primitoare si calduroasa locul perfect in care prieteniile se leaga pentru totdeauna.

Meniul restaurantului a fost conceput sa imbine perfect bucataria traditionala romaneasca cu cea italiana scopul nostru fiind satisfacerea dorintelor culinare ale oricarui client. Va invitam sa testati cu incredere specialitatile bucatarilor nostri.

Pentru evenimentele speciale va punem la dispozitie si decorarea salonului.

Capacitate:
– salon: 150 pax
– crama: 40 pax
– gradina de vara: 50 pax

Terasa a fost conceputa special ca o oaza de relaxare si totodata respectand placerea de a sta la masa ca in propria gradina.

Crama va sta la dispozitie pentru organizarea pentru organizarea de degustari de vinuri alese sub supravegherea unui sommelier.


Echipa noastra este compusa din personal tanar cu experienta care sta la dispozitie pentru coordonarea evenimentului.

Va ofera solutii rapide de organizare, propune meniuri si tematici personalizate si raspunde cu promtipudine solicitarilor Dumneavoastra.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image