Restaurant Geo Bucuresti

Ultima actualizare: 26 februarie 2018 la ora 17:21

Restaurant – Terasa GEO va intampina cu un concept elegant si modern asupra modului de a satisface toate dorintele devenind astfel locul ideal pentru orice fel de intalnire, eveniment festiv sau corporate.

O gama variata de preparate din bucataria libaneza si internationala va asteapta sa le savurati intr-o atmosfera intima, relaxanta si familiara.

Restaurantul nostru este gazda ospitaliera pentru nunti, botezuri, mese festive, aniversari, petreceri sau orice alt tip de eveniment.

Aici, avem grija ca atat dumneavoastra, cat si oaspetii sa se simta in largul lor si sa se bucure de preparatele atent pregatite de bucatarii nostri.

Cu o experienta deosebita in spate, va garantam ca staff-ul restaurantului este in totalitate profesionist si pregatit sa rezolve orice situatie ce ar putea aparea pe parcursul nuntii.

Capacitate: 140 pax


- Tort (100gr / pers) si aranjamentul salonului, covor rosu la intrare si arcada de fier forjat – 2 EURO / persoana
- Aranjament floral pentru mese si masa de prezidiu – 3 EURO / persoana
- clientul poate veni cu bauturile alcoolice, in cazul acesta se percepe o taxa de 2 euro / meniu

* Consumul bauturilor alcoolice si non-alcoolice este nelimitat doar pe perioada evenimentului. Acesta nu se poate da la pachet sau la „furatul miresei”. In cadrul meniurilor de nunta exista oferte standard, dar care pot fi personalizate pentru a fi exact pe placul dumneavoastra.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image