Restaurant Golden Blitz Bucuresti

Ultima actualizare: 9 ianuarie 2018 la ora 10:16

Golden Blitz este recunoscut de gurmanzi drept restaurantul în care găsești cea mai bună mâncare românească. Și asta pentru că mâncarea nu înseamnă doar gust, ci și cultură, tradiție, poveștile purtate de secole în rețete simple și savuroase.

Pentru că acolo sunt rădăcinile noastre gastronomice: în gustarea țărănească, în fasolea bătută, în bulz, în salata de vinete și zacusca cea cu de toate, în ciorbele acrite cu borș – de potroace sau de fasole cu afumătură – sau în ciorba de burtă dreasă cu gălbenuș de ou și smântână, în creierul măcelăresc și tochitura bogată, în tocăniță și sarmale, în saramura de crap, mititei sau în bureții de pădure cu mujdei de usturoi.

N-am lăsat nimic deoparte din tot ceea ce îi poate face pe români să se înveselească și să se bucure de viață.

Capacitate: 120 pax


Golden Blitz și-a câștigat faima datorită unor anume preparate culinare din bucătăria tradițională românească.

Am păstrat cu grijă rețetele și îți propunem aceleași bucate legendare, care nu se vor demoda niciodată: ciolanul afumat cu varză, sărmăluțele în foi de viță, ardeii umpluți și vestiții noștri mititei.

Golden Blitz a devenit foarte ancorat în istoria contemporană a Bucureștiului, iar urbea noastră nu se lasă copleșită de nostalgie, nu trăiește în trecut și nu se limitează la tradiție.

De aceea, bucătăria și ambianța restaurantului sunt în pas cu evoluția orașului și cu gusturile locuitorilor săi.

Tânărul și talentatul nostru bucătar-șef Andrei Bald a avut o misiune foarte ambițioasă: aceea de a crea specialități culinare care să devină emblematice pentru actualul Golden Blitz, îmbinând bucătăria locală cu cea internațională, mai ales mediteraneană.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image