Restaurant Hanul Calugarenilor Calugareni

Ultima actualizare: 28 ianuarie 2016 la ora 9:53

Intr-un cadru de vis , in mijlocul naturii va oferim posibilitatea de a petrece evenimentul cel mai important din viata voastra.

Va putem ajuta sa realizati aceasta poveste asemenea unui basm cu sfarsit fericit. Echipa de la Hanul Calugarenilor are o vasta experienta in organizarea si buna desfasurare a acestui tip de eveniment.

Sute de cupluri au pasit impreuna in viata de familie dupa ce alaturi de prieteni si de rude au petrecut la Hanul Calugarenilor. Putem sa va oferim consiliere in diverse aspecte ale organizarii nuntii (aranjamente de mese si scaune , aranjamente florale , decoratiuni , sonorizare , formatii , fotografi , echipa de filmare , programari biserica etc ), flexibilitatea noastra fiind in acest sens totala.

Dispunem de doua saloane de 120 respectiv 80 de locuri complet amenajate si dotate, precum si de o terasa in jurul piscinei de 300 de locuri.

Meniurile pe care le propunem sunt realizate de bucatari care gatesc ca si cum ar fi vorba de nunta propriilor copii.

Va asteptam oricand cu placere la degustarea mancarilor din restaurantul nostru.
Pentru miri din partea noastra in noaptea nuntii oferim gratuit un apartament in pensiunea noastra.

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image