Restaurant Hora Bucuresti

Ultima actualizare: 12 decembrie 2017 la ora 9:29

Restaurantul traditional HORA te ademeneste cu savoarea bucatelor romanesti servite impreuna cu Muzica traditional LIVE care iti linisteste sufletul sau ritmuri vesele care te tin pe ringul de dans toata noaptea.

Decorul rustic, mancarea aburinda, muzica traditionala romaneasca, o bucata mica din Romania este cadoul perfect pe care il poti oferi oricarui strain.

Bucuria si voia buna s-au gatit in haine de sarbatoare sa te primeasca si sa te ospateze ca pe un musafir de seama. De esti calator prin lume, musteriu de seama, petrecaret de frunte sau vrei sa-ti potolesti pofta si sa-ti mangai inima, te asteptam.

Sustinem traditia si spiritul autentic romanesc! Vrem sa aratam tuturor savoarea preparatelor cu adevarat romanesti pregatite si servite asa cum se cuvine.

Capacitate salon: 150 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image