Restaurant Il Giardino Segreto

Ultima actualizare: 14 decembrie 2017 la ora 9:04

Situat in incinta complexului Prince Park Residence, in inima Bucurestiului, Il Giardino Segreto ofera o deschidere ampla catre parcul Patriarhiei Romane, incantandu-va privirea cu un peisaj pitoresc, unic in zona de centru a Capitalei, cu Palatul Patriarhiei pe fundal.

Restaurantul a fost conceput intr-un mod deosebit, acordandu-se o deosebita atentie atmosferei pe care o creeaza luminile si mobilierul, rezultand un interior elegant si primitor. Culorile dulci si finisajele in lemn, ofera o nota da caldura, unde printre vitralii si decoratiuni veti gasi mese aranjate in aceleasi tonuri cu ambientul.

Cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra nu pot avea loc decat intr-unul dintre cele mai elegante si rafinate restaurante din Bucuresti. La restaurant Il Giardino Segreto se pot organiza evenimente: nunta, botez, aniversari, zile onomastice, petreceri corporate etc.

Puteti alege unul dintre meniurile propuse sau va puteti exprima dorintele pentru realizarea unui meniu personalizat.

Personalul este permanent la dispozitia dumneavoastra, gata oricand sa va faca recomandari si sa va consilieze in alegerea meniurilor.

„Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poata aprecia ceea ce le oferim.”

Echipa Il Giardino Segreto


ARANJAMENTE SALON SI ARANJAMENTE FLORALE
- Aranjamente florale standard mese si prezidiu (flori sezon)
- Huse scaune, fete de masa, servete
- Decorarea meselor cu place carduri si meniuri

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image