Restaurant La Morcov Ogrezeni

Ultima actualizare: 26 ianuarie 2018 la ora 10:11

Pentru ca atmosfera la restaurantul „La Morcov” este una familiala si ne dorim sa fim partasi la cel mai important moment din viata unui cuplu, organizam mese festive de nunta.

Spatiul oferit de cele 2 saloane, iscusinta bucatarilor, serviciile ireprosabile ale ospatarilor la care se va adauga buna dumneavoastra dispozitie sunt ingeredientele perfecte ale unei nunti de vis.

La cererea dvs. si cu plata distincta, putem asigura decorarea salonului ( scaune imbracate festiv in anumite culori si combinatii de culori, aranjamente diverse cu baloane, lumanari etc. ).

Pentru a va simplifica cat mai mult organizarea acestui eveniment „La Morcov” va ofera si alte servicii conexe: transport cu microbuz, dj, etc.

Papilele dumneavoastra gustative vor fi incantate de numeroasele noastre variante de meniuri.

Fiecare salon este dotat cu bar propriu cu o gama variata de produse. Locatia are parcare proprie.

Capacitate:
– salon parter: 300-350 pax
– etaj: 100-140 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image