Restaurant La Patrascu Bucuresti

Ultima actualizare: 8 noiembrie 2016 la ora 8:44

Restaurant La Patrascu este o locatie de nunta, amplasata in zona Titan a orasului Bucuresti. Va punem la dispozitie saloane elegante, potrivite pentru evenimente si petreceri corporate in care invitatii se vor simti minunat.

Salonul Crystal intruneste conditiile necesare desfasurarii unei nunti de poveste, fiind dotat cu mese rotunde, un perete format din oglinzi, ferestre mari, lustre cu forma deosebita.

Destinat oricarui tip de petrecere, salonul Select imbina tema de decor ce are un aer clasic, cu atmosfera intima si prietenoasa. Plantele asezate de jur imprejur creeaza un mediu ideal pentru relaxare, iar ferestrele mari, ofera pe timp de zi, luminozitatea necesara producerii unei stari de confort si optimism.

Va asteptam sa traiti bucuria unei atmosfere prietenoase si sa descoperiti o oaza de verdeata si liniste, unde susurul apei eclipseaza gandurile negative.


Capacitate:
• Salon Crystal: 120 pax
• Salon Select: 90 pax
• Salon Crama: 60 pax
• Terasa de vara: 150 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image