Restaurant La Terrazza Bucuresti

Ultima actualizare: 10 ianuarie 2018 la ora 9:58

La Terrazza este amplasat in zona Cotroceni, la intersectia strazii Carol Davila cu Bulevardul Eroilor.

Aflat in vecinatatea Universitatii Nationale de Aparare, restaurantul este cu siguranta pe lista destinatiilor in care trebuie sa te opresti.

Pentru evenimentele importante din viata ta iti punem la dispozitie o sala, la parter, cu capacitatea de 60 de locuri, impartita in doua saloane, fumatori/nefumatori, si la etaj unu, o sala cu o capacitate de 70 locuri, unde iti promitem ca vei colecta amintiri de neuitat.

Bucatarul sef utilizeaza ingrediente proaspete pentru a construi o combinatie de arome si senzatii cu preparate delicioase si surprinzatoare


MESAJUL BUCATARULUI:
Fiecare preparat este pregatit cu pasiune si daruire dupa retete alese cu grija ce au ca ingrediente principale traditia italieneasca si calitatea superioara. Te astept La Terrazza pentru o experienta culinara de neuitat!

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image