Restaurant La Truman Valea Draganului

Ultima actualizare: 25 ianuarie 2018 la ora 9:37

Restaurantul La Truman este cel mai faimos din Valea Drăganului, comuna Poieni, jud.Cluj și unul din cele mai bune din întreg ținutul Călatei.

Amplasat în renumita zonă turistică Valea Drăganului, restaurantul vă oferă un meniu culinar bogat și foarte gustos. Prețurile sunt mai mult decât accesibile.

Întregul ansamblu este format din bar și terasă acoperită, salon modern cu influențe tradiționale și o sală tradițională de capacitate mare unde pot fi organizate diferite evenimente: nunti, botezuri, cununii.

Restaurantul este situat aproape de majoritatea unităților de cazare din Valea Drăganului, cea mai apropiată fiind Pensiunea Victoria, deținută de același proprietar și la aproximativ 4 km de DN1 – E60 – Cluj-Oradea.

Capacitate: 130 pax

Distanțe rutiere: Huedin 22 km, Cluj 75 km, Oradea 90 km, Zalău 62 km.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image