Restaurant Mamma Leone Bucuresti

Ultima actualizare: 15 ianuarie 2018 la ora 9:12

Restaurantul Mamma Leone a aparut in anul 2006 in peisajul gastronomic bucurestean, fiind initial amplasat pe strada General Berthelot si mutandu-se apoi in locul restaurantului tot pescaresc, desi cu specific grecesc, Thalassina pe strada Povernei, unde poate fi gasit si acum.

Imagineaza-ti o seara de vara pe o terasa la malul marii, in lumina lunii, cu platouri pline de delicii pescaresti, abia aduse din navoadele pescarilor, cu vinuri bune si placeri gastronomice nebanuite, unde ai putea zabovi pana cand soarele rasare din mare si din paharul tau cu vin zglobiu. Imagineaza-ti o masa cu un regal de preparate din peste, asa cum numai bucatari iscusiti se incumeta sa faca.

Aici la Restaurantul ‘’Restaurantul Mamma Leone’’ imaginatia devine realitate.


Pentru mese festive va rugam sa ne contactati cu cateva zile in prealabil.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image