Restaurant Platinum Brasov

Ultima actualizare: 29 august 2015 la ora 16:21

Restaurant Platinum este o locatie eleganta, situata in centrul dinamic al orasului Brasov. Decorul rafinat, personalul amabil si profesionist vor da evenimentului dvs. o nota speciala.

Mobila clasica, tapiseriile  frantuzesti, sculpturi de marmura de Carrara si tablouri in ulei sunt elementele care ii dau personalitate si un aer interbelic, chic, cu parfum de ‘’vremuri bune’’.

Un plus de farmec il veti regasi si in terasa ampla, generoasa, moderna, confortabil amenajata si cu o priveliste larga catre parc.

Daca doriti sa dati un aer de poveste nuntii sau botezului va stam la dispozitie cu un meniu rafinat, sugestii, discounturi dar, mai ales, asistenta profesionista.

Capacitate: 120 pax.


Facilitati:
- nu percecem taxa de rezervare a salonului
- suntem flexibili cu privire la ora de inchidere a evenimentului
- gama variata de preparate culinare pentru configurarea meniului ideal
- asistenta pe parcul pregatirilor

Va putem recomanda colaboratori pentru serviciile suplimentare: DJ, Video-Foto, Decoratiuni, Cofetarii, Candy bar, Florarii, Ursitoare etc.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image