Restaurant Potcoava Splaiul Independentei

Ultima actualizare: 20 februarie 2017 la ora 15:36

Restaurant Potcoava situat pe Splaiul Independentei la numarul 301 este o locatie ideala pentru a sarbatori evenimente speciale, intr-o atmosfera placuta impreuna cu cei dragi. Serviciile oferite de un personal calificat si extrem de prietenos se ridica la cele mai inalte standarde.

Variantele de meniuri atent construite pe care le propunem viitorilor miri, satisfac si cele mai exigente gusturi. Punctele forte ale restaurantului sunt bucataria, serviciile ireprosabile si atmosfera unica.

Suntem gazda ideala in materie de petreceri private si corporate! Ne place sa punem accent pe calitate si sa ne surprindem placut invitatii. Nu v-am convins? Va asteptam la o degustare.

Capacitate: 160 pax


Atuurile noastre!
-preparate de exceptie
-preturi neasteptate
-servicii de inalta clasa
-atmosfera deosebita

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image