Restaurant RoA Bucuresti

Ultima actualizare: 28 decembrie 2017 la ora 9:12

Localizat in Bucuresti, Restaurant RoA va ofera cele mai rafinate meniuri precum si organizare de evenimente, nunti, botezuri, aniversari, revelioane.

Bazându-se pe arome și inspirație culinara din cultura noastră, precum și din bucătăriile internaționale, meniurile noastre reflectă feluri de mâncare pe care le cunoașteți și le placeți cu o surprinzătoare calitate ce se concentrează asupra ingredientelor de calitate și alimentelor sănătoase.

De la restaurantul clasic romanesc pana la feluri de mâncare internaționale, preparatele noastre va oferă un nivel complet nou de sofisticare & fine-dining.

Te asteptam sa petreci cel mai important eveniment din viata ta intr-o companie intima si placuta.

Capacitate:
– restaurant: 100 pax
– terasa: 60 pax


Va așteptam in localul nostru pe Bulevardul Manta 25 pentru o experienta culinara unica. Pentru rezervări va rugam sa ne contactați telefonic la 0755.112.311 sau pe adresa de email [email protected]

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image