Restaurant Royal Lugoj

Ultima actualizare: 23 noiembrie 2016 la ora 9:42

Restaurant Royal este una dintre locatiile din Lugoj unde te poti lasa purtat de peisaj catre o lume a visului si a rasfatului. Constructia a fost conceputa dupa un proiect propriu, apartinand firmei-mama Microroyal, finalizandu-se in anul 2008.

Proiectul te surprinde cu o arhitectura clasica, unica si impresionanta fiind locul potrivit organizarii celor mai grandioase evenimente: nunti, botezuri, ceremonii, baluri, petreceri in aer liber.
Minunatia locului straluceste prin coloritul aranjamentelor florale si a decorului ce realizeaza un design clasic. Restaurantul este impartit pe 2 nivele, avand o capacitate maxima de 500 de locuri.

Decoratiunile interioare alese cu mult stil si rafinament impreuna cu mobilierul realizat din lemn masiv, pictat manual pe motive clasice, realizeaza portretul unui loc ideal pentru nunti de poveste.

Centrul inferior al salii este amenajat ca ring de dans asupra caruia se inalta o imensa cupola pictata, reprezentand coroana regala, sigla restaurantului.

Nuantele vii care se regasesc in design, stralucesc sub lumina candelabrului confectionat din cristale, ce coboara din interiorul cupolei.

Ideala pentru ceremonii si petreceri, in gradina de vara se gasesc separeuri, foisoare, o scena si un bar deschis in sezonul estival. Aici cantecul pasarilor, coloritul penajului lor si mirosul florilor te incarca de energie si te readuc la viata, in mijlocul naturii.

Capacitate:
-restaurant: 500 pax
-sala mica: 140 pax
-gradina de vara: 450 pax
-pensiune: 42 camere

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image