Restaurant Sara Events Bucuresti

Ultima actualizare: 11 ianuarie 2018 la ora 10:14

Sara Restaurant & Events ofera: organizare mese festive, nunti, cununii, botezuri, aniversari, petreceri private, corporate, onomastice, receptii, bufet suedez si alte evenimente.


Pentru mesele organizate in cadrul restaurantului Sara, cu un numar minim de 25 de persoane, veti putea aduce bauturile aperitive (whisky, vermouth-uri, vodka, etc.) fara a vi se percepe vreo taxa.

Pentru orice masa organizata in cadrul restaurantului Sara , NU se percepe taxa pentru inchirierea salii, taxa pentru aducerea bauturilor alcoolice si nealcoolice, fructe, tort, aranjamente interioare sau florale.

Va punem la dispozitie cele doua saloane ale noastre: BLUE SALON (120 locuri) si BROWN SALON (70 locuri) si o echipa de profesionisti cu experienta in organizarea unor evenimente de neuitat, toate intr-un mediu ambiental perfect.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image