Restaurant Trans Ivinis Sebes

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 9:47

Restaurantul Trans Ivinis din Sebes ofera servicii complete si integrate suprinzandu-te de fiecare data prin atmosfera primitoare, preparatele culinare si servirea ireprosabila.

Pentru ca momentelele deosebite din viata dvs. trebuie celebrate ca atare, sunteti invitati sa le deveniti oaspeti. Aici, orice eveniment devine sarbatoare!

Vasta experienta in organizarea de evenimente festive, de la nunti, botezuri, onomastici, petreceri tematice, pana la intalniri de afaceri, receptii, cocktail-uri, conferinte sunt recomandati mereu, fiind garantia renumelui castigat prin oferirea de servicii de cea mai inalta clasa.

Oferiti-va rasfatul de a fi invitati la propriul dvs. eveniment, lasand toate grijile organizarii in sarcina staff-ului specializat.

Puteti alege dintre cele 2 sali, ce detin o capacitate maxima de 300 de persoane in cazul salonului, sau pana la 50 de invitati in cazul restaurantului de nefumatori.

Va puteti transforma evenimentele importante in clipe cu adevarat memorabile gazduite aici.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image