Restaurant Unique Bucuresti

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 10:56

Restaurant Unique Bucuresti va ajuta sa organizati nunta mult visata, intr-unul dintre cele doua saloane decorate elegant. Impreuna vom creea o atmosfera festiva si vom face ca nunta sa fie cu adevarat unica.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o vasta experienta in domeniul organizarii evenimentelor festive.

Fie botez, nunta, aniversare, banchet sau orice alta petrecere de familie sau corporate in care vrei sa te simti bine impreuna cu cei dragi, noi iti oferim locatia potrivita: 2 saloane gata aranjate pentru orice ocazie.

Salonul Unique – este dotat cu mese rotonde si are o capacitate maxima de 150 invitati.
Salonul Select – detine mese rotunde si are o capacitate totala de 80 persoane.

Fiecare salon beneficiaza de aparate de racire a aerului, ring de dans, aranjamente pentru mese si scaune intr-o singura culoare standard.

La cerere, contra cost iti asiguram: aranjamente pentru mese si scaune pe orice culoare dorita, decoruri florale, baloane, echipament de lumini, DJ, instalatie de sonorizare si orice alte decoratiuni pe care ti le doresti.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image