Restaurant Vatra Neamului Balotesti

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 10:15

Daca vrei un meniu de nunta cu cea mai buna mancare traditionala romaneasca din Bucuresti iti poti organiza o nunta de vis in una din cele 5 sali de nunti ale unuia din cele mai bune restaurante din Bucuresti.

Interiorul locatiei este realizat in mare parte din lemn masiv, pentru ca acesta reprezinta ultimul nivel de lux in domeniul designului.

Pentru nunti, botezuri si alte evenimente importante din viata dvs. va pune la dispozitie urmatoarele saloane:

1. Salonul Regal – ideal pentru mici sarbatori si evenimente, avind o capacitate maxima de 120 de persoane si o arhitectura demna de noblete. Veti putea admira tablourile lui Grigorescu sau sculpturile lui Brincusi, in acelasi timp profitand si de muzica live, de Marti pana Duminica de la ora 19.00.

2. Salonul de aur – dupa cum evoca si numele, este perfect pentru orice fel de evenimente avand capacitatea maxima de 200 de persoane. Aici puteti petrece momente de neuitat, intr-o atmosfera demna de povesti, in culorile aurului.

3. Salonul Galerie – pe langa designul cu totul deosebit si portretele marilor artisti este deasemenea cel mai mare salon al restaurantului, dispunand de o capacitate maxima de 300 de persoane.

4. Sala Romana – este cel mai mic salon, ideal pentru mici sarbatori si evenimente, avind o capacitate maxima de 80 de persoane si o arhitectura demna de noblete. Dotat cu aparatura LED care se modifica la cerinta clientului, dispunand si de o terasa unde incap pana la 30 persoane, aceasta fiind dotata cu mese inalte rotunde, unde invitatii pot savura un trabuc, etc.

5. Sala Clasica – cel mai recent salon deschis in cadrul restaurantului, situat la parter, ideal pentru mici sarbatori si evenimente, avand o capacitate maxima de 100 de persoane si o arhitectura demna de noblete. Dotat cu aparatura LED care se modifica la cerinta clientului.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image