Restaurant Venetia Sighisoara

Ultima actualizare: 20 martie 2018 la ora 0:07

Restaurant Venetia va asteapta intr-o ambianta deosebit de placuta si va sta la dispozitie cu serviciile sale de o foarte buna calitate. Terasa interioara completeaza atmosfera de relaxare, pe timp de vara fiind ideala pentru servirea mesei in aer liber.

La etajul intai al cladirii, restaurantul Venetia va sta la dispozitie cu o deosebita sala festiva in care se pot organiza mese festive, petreceri, nunti, botezuri si multe alte evenimente.

Ne vom putem ocupa si de aranjatul salii pentru nunta, imbracarea scaunelor si a meselor cu una dintre culorile alese de dumneavoastra: auriu, rosu, albastru sau roz.

Totul se bazeaza pe creativitate completata de un concept personalizat, o planificare profesionala si o desfasurare foarte atent supravegheta. Succesul unui eveniment de afaceri poate fi intregit de preparate atent selectionate si de o servire care sa aduca plus valoare organizarii.

Capacitate:
– restaurant: 100 pax
– terasa: 120 pax
– sala festiva: 180 pax


Organizam jocuri de artificii pentru exterior sau interior cu durata si complexitate variabila, in functie de bugetul fiecarui eveniment:

- Focul de artificii de inaltime, cu dominanta de culoare
- Moment pirotehnic pentru intampinarea participantilor
- Artificii pentru valsul miresei;
- Artificii pentru momentul tortului.
- Lansari de produse sau sedii noi, team building, petrecerea anuala.

Specialisti nostri va pot oferi GRATUIT CONSULTANTA.

Pentru cerinte speciale putem organiza trageri multiple simetrice sau numai o anumita culoare. De asemene organizam focuri de tabara, retragerea cu torte sau alei de flacari.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image