Restaurant Vulturul Bucuresti

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 11:02

Restaurant Vulturul Bucuresti este o locatie care organizeaza diverse tipuri de petreceri corporate sau de familie, intalniri de afaceri, onomastici.

In acest moment dispunem de un salon elegand cu capacitate 100-150 persoane, un salon modern de 60-90 persoane, un salon rustic 30-50 persoane si 2 gradini de vara, oricand gata sa gazduiasca o multitudine de evenimente sau ocazii speciale cum ar fi aniversari si baluri, nunti, botezuri, cununii, corporate party, meeting point etc.

Ne ocupam pana in cele mai mici detalii de organizarea evenimentelor dumneavoastra, de la decoratii si flori pana la atmosfera si meniuri in functie de tematica aleasa si dorintele dumneavoastra.

Personalul dispune de o vasta experienta in servirea clientilor si acomodarea acestora astfel incat fiecare experienta a dumneavoastra sa fie cat mai placuta, asemeni unei familii cu care va veti dori sa impartasiti momentele importante personale si profesionale.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image