Restaurant Zen Garden Bucuresti

Ultima actualizare: 26 decembrie 2017 la ora 9:40

Restaurant Zen Garden este o locatie ce isi doreste sa va incante prin unicitatea sa. Vă invităm aşadar într-o călătorie exotică, plină de arome şi culori, într-o armonioasă desfătare a simţurilor. Servirea ireproşabilă, varietatea meniurilor, dar şi decorul desăvârşit vă sunt oferite într-o notă de eleganţă, intimitate şi ospitalitate.

A alege restaurantul dorit inseamna a alege savoarea, eleganta clipelor care va vor marca intreaga zi. La ZEN GARDEN, bucataria chinezeasca atent selectionata de catre chef Li Wei va va oferi o experienta culinara de neuitat, iar aromele asiatice va vor purta intr-o alta dimensiune a simturilor.

Restaurantul dispune de 200 de locuri, organizate în 7 saloane elegante si rafinate si de o terasa superba,totul in plin centrul capitalei. Atmosfera exotica pe care o doriti o veti gasi in cadrul terasei noastre, cascadele si decorurile oferindu-va energia pozitiva de care toti avem nevoie.

Putem fi gazda tuturor evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră, transformandu-le in evenimentele si povestile noastre pe care vom fi incantati sa vi le oferim la cel mai inalt nivel. Fiecare bucatar are propria tehnica pentru reteta perfecta.


Apa, focul, piatra, lemnul, pamântul, însemnele şi imagistica specifice culturii chineze s-au impletit cu designul european pentru a da viata unui spatiu unic, stilizat dar şi stilat în acelaşi timp, care oferă atât separeuri, ca oaze de intimitate, cât şi spaţii ample, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari.

Intenţia este aceea de a oferi o experienţă culinară si vizuala completă, prin crearea atmosferei potrivite pentru servirea unui meniu chinezesc autentic.

Astfel, lemnul a fost prelucrat şi modelat pentru a descrie delicate motive chineze pe bază de forme geometrice simple si am adaugat apa, foc, piatra, şi pământ pentru a intari legatura dintre suflet si natura.

Mobilierul restaurantului include atât tradiţionalele mese cu platou rotativ ,dar şi mese destinate unor întâlniri retrase in familie sau cu prietenii.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image