Restaurant Zorile Constanta

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 11:00

Restaurant Zorile este o locatie pentru evenimente, simbol al orasului Constanta.
Din dorinta de a serba acest eveniment deosebit in viata unui cuplu, acest restaurant a devenit locul special destinat tinerilor indragostiti, viitori soti si sotii.

Aceasta lunga traditie a continuat cu mici intreruperi pana in prezent. Astazi restaurantul va asteapta cu bratele deschise, cu servicii de calitate, un pret rezonabil si o vasta experienta in domeniu, motiv pentru care Restaurantul Zorile este cel mai cautat local de nunti din orasul Constanta.

Spatiul mare si amplasarea bine organizata a meselor pentru oaspeti creeaza un mediu degajat si permite ospatarilor nostri sa respecte regulile ospatariei.

Locul pentru formatia muzicala sau DJ este amplasat in punctul cheie din salon astfel incat sa asigure o buna sonorizare a intregului salon existand si locuri pentru incinte acustice suplimentare creand astfel o sonorizare spatiala.

Restaurantul mai este dotat si cu aer conditionat, incalzire, extractoare de fum si izolare fonica intre saloane, iar pentru internauti avem in dotare o retea wireless, acestia avand nevoie doar de un laptop pentru a naviga pe internet.

Saloane disponibile:

Platinum (salon mare) – are o capacitate de 250-360 invitati, fiind decorat modern. Intrarea se face dispre mare.

Golden (salon mijlociu) – are o capacitate de 170-200 persoane. Decoratiunile luminoase cat si intrarea dinspre mare il fac deosebit.

Silver (salon mic) – are o capacitate de 90-130 invitati. Decoratiunile luminoase cat si intrarea dinspre mare il fac deosebit.

Grand Salon – Salonul mare poate fi unit cu salonul mic printr-un perete glisant despartitor, putand gazdui astfel in jur de 500 de oaspeti.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image